عوامل موثر بر افت شنوایی

ج: تاثیرات قطبیت برای کلیک های مرسوم (Rectangular – Wave) که شروع و پایان عمودی دارند، در مقابل کلیک هایی که شروع سریع دارند و پایان تدریجی، متفاوت است. در کلیک نوع اول غشای قاعده ای به ازای آغاز و پایان کلیک، جابجایی دارد، اگر چه قطبیت کلیک تنها براساس جهت سمعک ویدکس شروع کلیک تعریف می شود. 

د: جزء اولیه شکل موج یک کلیک آکوستیکی، ممکن است حتی دامنه بزرگتری را در پی خود داشته باشد، که دارای فاز و قطبیت معکوس نیز هست. این همه در تولید پاسخ، موثر خواهد بود. بعضی مبدل های آکوستیکی هنگام ارائه محرک ناگهانی دچار «زنش» (ring) می شوند که منجر به ایجاد نوسان و پلاریته های متناوب نیز می گذرد. 

TDH-39 یک افت شنوایی هدفون الکترودینامیک با امپدانس الکتریکی پایین است – این هدفون و البته سایر مبدل ها، در سطوح شدتی بالا، ایجاد میدان الکترومغناطیسی می کنند، که منجر به ایجاد آرتیفکت در محرک می گردد. هدفن‌های الکتروآکوستیک (پیزوالکتریک) نیز گران قیمت هستند و از سوی دیگر به خاطر  امپدانس بالایی که دارند به ولتاژ بیشتری نیاز دارند و لذا، خروجی آنها محدودتر است. 

هدفون TDH49 بیشتر از TDH39 برای ارزیابی ABR مورد استفاده قرار گرفته است (حداقل برای محرک های فرکانس بالا و وسیع الطیف نظیر کلیک)

خروجی هدفن با کوپلر  6 cc و نیز از طریق میکروفون Probe-tube اندازه گیری و با هم مقایسه گردیده است کاهش شنوایی ، این مقایسه موید تفاوت مقدار اندازه گیری شده در کوپلر و در کانال گوش خارجی است. این تفاوت (کوپلر در مقابل گوش واقعی) در فرکانسهای زیر 500 هرتز و فرکانسهای 2000 تا 5000 هرتز که در تحریک ABR بسیار کم هستند، بیشتر است. 

 

Insert earphones :

هدفون اینسرت یا همان ER3A توسط کیلیون، 20 سال قبل طراحی شده و مبدل جدید راه AC محسوب می گردد. ویژگیهای مطلوب آکوستیکی دارد. ویژگیهای نظیر پاسخ فرکانس وسیع و قابل پیش بینی (predictable) . طوری طراحی شده که ویژگیهای آکوستیکی TDH39 را تقلید کند.