سمعک
ب – اگر در گوش غیرآزمایشی ABR ایجاد شود، زمان نهفتگی امواج آن با سطح شدتی تقاطع یافته بعلاوه تاخیر زمانی که طول می کشد تا سیگنال از گوش آزمایش به غیر آزمایشی برود، برابر است.
مثلا گوش چپ Total و گوش راست طبیعی. با شدت 95 دسی بل به سمعک گوش چپ ABR در گوش راست با زمان نهفتگی مطابق با 30 دسی بل برانگیخته می شود. (30=65-95)
ج – هنگام ثبت ABR و حتی با فرض cross-over اگر الکترود روی گوش آزمایشی باشد (گوش total) موج I در گوش غیرآزمایشی ثبت نخواهد شد. در صورت برخورداری از سیستم دو کاناله و وجود الکترود روی گوش غیرآزمایشی این احتمال می رود اگر چه با 30 دسی بل شدت موثر، بعید به نظر می رسد.
نکته برجسته این است که یک ABR خوب با امواج واضح و زمانهای نهفتگی طبیعی در اثر cross over بدست نخواهد آمد. و آنچه که نهایتا مشاهده خواهد شد، امواجی با زمان نهفتگی که دستخوش تاخیر شده و البته توام با حذف موج I البته در بزرگسالان خواهد بود.
هرگاه محرک AC ارائه شده به گوش بدتر 70 dB nHL بیشتر باشد بهترین نوع سمعک و پاسخ زمان نهفتگی غیرطبیعی داشته باشد و موج I مشخصی ملاحظه نشود، ماسکینگ لازم است.
پوشش دگرسویی لازم نیست وقتی که:
الف) ABR در دو گوش طبیعی باشد.
ب) به صورت یکطرفه یا دو طرفه هیچ پاسخی ملاحظه نشود.
ج) موج I واضح و مطمئن در تحریک گوش بدتر بدست آید.
در نوزدان که شیارهای مغز آنها هنوز کامل نشده، IA بیشتری دیده می شود.
برتری IA در اینسرت نسبت به هدفن، در فرکانسهای پایین بیشتر است.
برای پوشش کلیک، نویز پوششی باند وسیع broad band توصیه می شود. طیف نویز پوششی باید برابر طیف کلیک کلینیک سمعک یا حتی بیشتر از آن باشد. حتی برای محرکهای تونال هم چون پراکنش طیفی دارند و در اطراف فرکانس مرکزی Side band d دیده می شود، باید اطمینان حاصل کرد که این همه پوشانده شوند باید طیف فرکانسی مبدل مورد استفاده معادل محرک کلیک باشد.