فواید سمعک و افت شنوایی

 پاسخ های کند نظیر ALR یا P300 بین 250 تا قیمت سمعک 300 میلی ثانیه رخ می دهند، لذا نیاز به ISI طولانی تری دارند و در نتیجه نرخ ارائه موثر در آنها، نمی تواند سریعتر از 2 stimuli / second باشد. اگر زمان های بهبود را هم به حساب آوریم، ممکن است نرخ ارائه به کندی 1 stimuli / 2 second یا حتی کندتر هم تقلیل یابد. 

ISI با مفهوم زمان بهبود (Recovery) نیز ارتباط دارد. پس از هر رخداد عصبی، یک زمان بهبود وجود دارد که طی این زمان یا تحریکی رخ نمی دهد یا در صورت رخداد آستانه بالاتری دارد. 

اگر ISI از این زمان بهبود بیشتر شود، در آن صورت عصب کاملا آماده پاسخ به تحریک بعدی خواهد فواید سمعک بود امادر غیر اینصورت بعضی از تحریک ها، نقشی در پاسخ نخواهند داشت. نتیجه، ایجاد تغییرات نامطلوب در پاسخ خواهد بود. تغییراتی نظیر افزایش زمان نهفتگی یا کاهش دامنه. 

فرآیندهای فیزیولوژیک که احتمالا سبب این تغییرات می شوند عبارتند از تغییر در زمانهای بهبود عصبی، تغییر در عوامل انتقال عصبی و خستگی پذیری و تطابق عوامل گیرنده عصی پاسخ های برانگیخته شنیداری متفاوت، زمانهای بهبود متفاوتی دارند و بنابراین نیازهای متفاوتی برای ISI در آنها وجود دارد. 

رخدادهای نروفیزیولوژیک با زمان نهفتگی طولانی تر، نظیر ALR، دوره های بهبود طولانی تر نیاز دارند. مثلا دامنه پاسخ دیررس با ISI طولانیتر، بیشتر می شود (حتی تا 8 ثانیه) اما نرون های onset که مسئول ایجاد ABR هستند، نسبتا زمان بهبود (ریکاوری) سریعی دارند، بنابراین حتی فواصل بین محرک خیلی کوتاه (ISI <10mse) برای بهترین نوع سمعک اندازه گیری ABR، کفایت می کند. 

 

پلاریتی (قطبیت):

سه گونه پلاریتی (قطبیت) وجود دارند: 

- condensation  انقباضی 

- Rarefaction انبساطی 

- Alternating متناوب 

 

در پلاریته انقباضی (cond)، یک پالس الکتریکی مثبت، دیافراگم مبدل را به سمت پرده صماخی T.M می برد. در پلاریته Rarefaction انبساطی یک پالس الکتریکی منفی باعث حرکت دیافراگم مبدل به دور از T.M می شود. در قطبیت متناوب، به صورت متوالی حالت cond و Rare رخ می دهد.