آشنایی با بیماری گوش میانی
در محرک کلیک، پلاریته عامل مهم و موثری است، امادر محرک تن خالص اینگونه نیست. در محرک تن خالص، نوسان انواع سمعک در یک الگوی سینوسی از قطبیتی به قطبیت دیگر وجود دارد. پلاریته بخش آغازین محرک تونال مکن است در ارزیابی AER نقش ایفا کند.
درک اصول و مبانی رخدادهای فیزیولوژیک در حلزون برای تبیین تاثیرات پلاریتی کلیک ضروری است. مطالعات متعدد نشان داده است، که رشته های آوران عصب شنوایی، عمدتا توسط آن بخش از محرک که غشای قاعده ای را به سمت بالا می راند (یعنی به سمت اسکالا وستیبولی) تحریک می شود. این نوع فعالیت حلزونی با قطب منفی (Rarefaction) محرک رخ می دهد. به صورت تئوریک این قطبیت باعث حرکت رو به خارج پرده صماخی T.M و به تبع آن پایه رکابی می شود. (شکل 3-3). با جابجایی به سمت بالایی غشای قاعده ای (به سمت اسکالا وستیبولی) استریوسیلیای سلولهای موئی در ارگان کرتی به سمت بلندترین استریوسیلیا خم می شود، در نتیجه پتانسیل گیرنده، در راس سلولهای مویی ایجاد می شود و یک CM منفی بهترین برند سمعک در اسکالا وستیبولی همزمان با CM مثبت در اسکالاتمپانی ایجاد می گردد.
رخداد بیوالکتریک متعاقب خم شدن استریوسیلیاها که در اثر جریان مایع آندولنف رخ می دهد، باعث انتقال سیناپسی از طریق نروترانس میتر گلوتامات و در نتیجه ایجاد فعالیت عصبی در رشته های آوران عصب هشتم می گردد.
ارتباط ساده بین قطبیت محرک و فیزیولوژی حلزون به چهار دلیل دستخوش تغییر می شود.
الف: قطبیت محرک، ممکن است تحت تاثیر آکوستیک گوش خارجی (کانال گوش) یا مکانیک های گوش میانی یا گوش داخلی تغییر کند. البته بیماری گوش میانی اگر در مسیر دیافراگم مبدل تا سلولهای مویی، این قطبیت دوباره تغییر کند، همان قطبیت اولیه حفظ خواهد شد.
ب : حرکت رو به خارج Lateral دریچه بیضی با کلیک انبساطی (Rare) ممکن است بزرگتر از جابجایی رو به داخل (medial) کلیک انقباضی باشد، و این تفاوت پلاریتی وابسته به شدت است.